петък, 24 август 2007 г.

Evanescence - Taking over me

Винаги се случва така, че когато мисля за един определен човек и тръгва тази песен от някъде - дали от winamp - a на собствения ми компютър или от бара на хотела, в който работя, или някъде отвън ... Незнам как се нарича това, но определено ми харесва.

I lie awake and try so hard
not to think of you.
But who can decide
what they dream
and dream I do.
I believe in you,
I'll give up everything just to find you.
I have to be with you
to live, to breathe,
you're taking over me!

Толкова красиво е чувството да знае човек, че има някой до него. Някой, който го обича, държи на него и със сигурност няма да го изостави. Колко щастлив се чувства, когато любимото същество е до него, говори му, посяга с ръка да го погали, прегърне. Как всяка секунда до това същество е един щастлив миг.
Малко хора имат късмета да изпитат това щастие. И аз съм една от тях. Всеки ден мислено благодаря на Съдбата, че имам до себе си най - голямото съкровище на планетата, а сърцето ми се изпълва с умиление и обич като гледам красивото и мило, невинно лице, очите, в които се чете топлота и привързаност. И въпреки че понякога се държа ужасно тъпо (да не кажа в 99,9% от времето си), знам какво изпитвам и то е безкрайна радост, защото знам какво е да обичаш и да бъдеш обичан. А леденото си сърце (както се твърди в средите около мен) съм подарила на едно слънчице, което го топли всеки ден със своята обич.
Благодаря ти, че те има, съкровище. Обичам те и не мога без теб!

1 коментар:

eL каза...

I have to be with you to live.. to breathe..
И аз те обичам [!]