четвъртък, 1 януари 2009 г.

Alium silere quod voles, primus sile!

Първо ми се иска да се извиня за забавянето на отговора си. Бях решила да не падам толкова ниско, ама бях подтикната да го направя. Ще се опитам и да бъда кратка. На второ място искам публично да си призная грешката - да, сгреших! За първи път ми се случи да сгреша в преценката си за някого. Мислех, че си струваш, ама ... не би. Няма да тръгвам да те обиждам и т.н., злобата не ми е присъща, макар че си го просиш. А и нямам време да се занимавам с теб. Просто в тази си публикация искам да изразя искрената си благодарност на всички Богове от Древен Вавилон, Рим, Египет, Древна Гърция, etc. до наши дни:
1) че ми отвориха очите (малко със закъснение, ама какво лошо ... хубав урок)
2) че ме отърваха от теб и онова п*ткообразно създание, дето "лежи на леглото" ти

Не ми се искаше да стигам чак до тук. Обичах те, вярно е. Пукаше ми за теб ... и това е вярно. До съвсем скоро имах надежда, че някак си ще се случи чудото да стане човек от теб. Е, добре де ... и на боговете ни се случва да сгрешим.

И имайки предвид благородната ми природа, в крайна сметка се радвам на твоето щастие, че си поровила в кофата ми и си си харесала боклука, който изхвърлих. А дано поне на теб ти свърши някаква работа, ама ... надали. Хубаво е поне, че днешните клошари също са щастиви хора.

В заключение мога само да спомена, че ако имаш някакви затруднения в разбирането на текста по - горе, дясната ми ръка се е постарала да го напише на твоя език в поста си "Нова Година, нов късмет, ново начало, нова любов и нови емоции...2009-та бъди пич!" (http://trancefeeling.blogspot.com/).

___________________

(Мда, he was толкова man enough, че чак предпочитах жена)

"P.S.: You made me do this [!]"

That's the last song I'm wasting on you. And remember - what goes around, comes back around. Аз си получих заслуженото за греховете си, но бях достатъчно силна, за да се изправя лице в лице с наказанието си. Извадих си и поука от стореното. Ще видим ти как ще се справиш, бейб. Само преди това трябва да се заредя с пуканки. No matter what you do, I will still remain.

И by the way ... Happy New Year! :)

Няма коментари: